RAP071 – Uitreiking Architectuurprijs 2017

Kom naar de feestelijke uitreiking op woensdag 29 november!

Op woensdagavond 29 november maken we de winnaars bekend van zowel de jury- als de publieksprijs van de Rijnlandse Architectuur Prijs 2017.

Het belooft een bijzondere avond te worden, met niet alleen veel architectuur uit de regio, maar ook livemuziek van Pim Dros & Friends, spoken word door Patrick Ribeiro, en een minicollege van een vooraanstaand architectuurcriticus Bernard Hulsman (NRC).

Ook is RAP Leiden bijzonder vereerd Paul Laudy te gast te hebben: de wethouder bouw en openbare ruimte van Leiden mag vanavond de prijzen uitreiken. Fransje Sprunken (hoofd concepten VORM) schuift ook aan als tafelgast, naast juryvoorzitter Hilde Blank, die onlangs benoemd is tot kwartiermaker Stadsstedebouwer van Leiden. Veel inhoud, veel vermaak en een gezellige borrel to besluit. Reden genoeg dus, om de 29ste naar Scheltema te komen voor de uitreiking van RAP071!

Ben je erbij? Laat het even weten via:
dit Facebook event of anders via dit formulier. Dank!

Bekijk video van de genomineerden (Shortlist)

 

De beste en mooiste architectuur uit de regio

De tweejaarlijkse Rijnlandse Architectuurprijs RAP071 is een regionale prijs. Dat betekent dat elk project dat de afgelopen twee jaar is opgeleverd in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Kaag en Braassem, Katwijk, Noordwijk, Wassenaar en Voorschoten, kanshebber is.In 2015 werd Kustwerk Katwijk, zowel door de vakjury als het merendeel van de ruim 2000 publieksstemmen, verkozen tot beste gebouw uit de regio. Ook dit jaar is er naast de juryprijs weer een publieksprijs. Je kunt dus stemmen!

 

Winnaar 2015: Kustwerk Katwijk (Royal Haskoning DHV)

 

onbekend

29 november 2017

onbekend

Sluit Menu